Vacature
Losser

Help mee Nederland op te bouwen.

01

Vacature losser

Ben jij de krachtpatser die wij zoeken? Werk jij in je vrije tijd graag aan je conditie? 

Dan kan je bij De Nationale Keukenzetter van je hobby je werk maken. Bij DNKZ zijn op zoek naar een sportieve kandidaten die bij ons aan de slag willen. Waarom moet je sportief zijn? Als losser zal je flink wat moeten sjouwen. Je werkt natuurlijk niet alleen, maar je werkt samen met anderen in een gezellig team.

Je rijdt heel Nederland door om op bouwplaatsen zo veilig en snel mogelijk keukenonderdelen te laden uit een container of vrachtwagen. Dit gebeurd meestal met de hand. Je hoeft in ieder geval niet meer naar de sportschool.

De teams waar jij in komt te werken bestaan meestal uit twee tot vier lossers. Je start vroeg. Meestal vertrek je om 5:00 al van huis. Vanuit je woonplaats vertrek je in samen met je collega’s in een bedrijfsauto richting een bouwplaats in Nederland. Daar wacht je op de vrachtwagens die aankomen en je lost de keukens netjes en in de correcte volgorde in de juiste woning. Je werkdag eindigt als het werk af is en je weer in je woonplaats bent (meestal rond 12:00 uur). Met wat teaminzet gaan de klussen nog sneller!

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een sterk iemand of bent bezig met trainen om sterker te worden
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar op maandag t/m vrijdag
  • Je bent een ochtendmens en je weet van aanpakken
  • Een pré is wanneer je ervaring hebt in de logistieke sector

Een goed salaris / uurtarief

Overuren worden betaald tegen 150%

Een eigen bedrijfsauto met gereedschap en bedrijfskleding

Voldoende doorgroeimogelijkheden

Kom werken bij De Nationale Keukenzetter!