Softwareoplossingen en projectmanagement

Wij zijn 
De Nationale Keukenzetter!

Welkom bij keukenmontage 2.0, wij zijn efficiënter, effectiever, groener, veiliger en flexibeler!

Van projectmanagement tot het afvoeren van de afvalmaterialen

Van projectmanagement tot de afvalroute, alles inzichtelijk. Alle opleverbonnen dezelfde dag, schaderapportages voor 10:30, inzichtelijk servicetraject en nog veel meer.

Leer meer over de toekomst van keukenmontage

Met onze no-bullshit aanpak en de meest geavanceerde softwareoplossingen in de branche is De Nationale Keukenzetter de beste partner voor uw project op het gebied van keukenmontage. Wij zijn altijd in beweging en investeren continu om pijnpunten bij onze klanten weg te nemen.

Bovendien zorgt ons groeiende landelijke netwerk van aangesloten externe keukenmonteurs en logistiek medewerkers ervoor dat u met een paar klikken gebruik kunt maken van hun diensten wanneer u daar behoefte aan heeft!

Projectmanagement

Software

Netwerk keukenmonteurs

Netwerk logistiek partners

%

Opleverbonnen en
schademeldingen
dezelfde dag

%

Controle door
tijdsregistratie en
geolocatie

Onze partners leiden vakmensen op, leer een echt vak!

De bouwers maken Nederland. En daar mogen wij trots op zijn. De komende jaren zijn daar vakkundige keukenmonteurs voor nodig. Wij dragen graag ons steentje bij door jou te koppelen aan het juiste bedrijf. Interesse?

Stage

Leer echt met je handen werken in sommige van de grootste bouwprojecten van Nederland. Je investeert in jezelf in een kansrijk beroep.

ZZP

Ben je een ZZP’er met gouden handjes en wil je de switch maken naar keukenmonteur? Dat kan, met een sneltraject ben je zo aan de slag.

Loondienst

Heb jij gouden handjes en wil je de switch maken naar keukenmonteur? Dat kan, met een sneltraject ben je zo aan de slag.

Er is nog zo veel te doen voor de keukenbranche

Wij gaan graag het gesprek aan met partners die vooruit willen. Kom op de koffie.

Wij willen vooruit. Er vallen nog veel slagen te maken op het gebied van digitalisering, duurzaamheid en MVO in de bouw en wij zijn bereid om een leidende rol te nemen als het gaat over keukenmontage. Denk je er ook zo over en wil je de daad bij het woord voegen?

Innovatie &
digitalisering

In een snel ontwikkelende omgeving is er maar één constante: verandering. Daarom innoveren  wij continu om onze klanten nog beter te helpen.

Kennisdeling &
dataverzameling

Omdat wij data uit onze software extraheren  hebben wij unieke marktinzichten. Wij delen onze informatie graag met onze vaste partners.

Duurzaamheid &
MVO

Onze methodieken zorgen voor een lagere CO2-uitstoot en dragen bij aan een veiligere, groenere en meer verantwoordelijke bouw. 

Partner voor ieder bouwproject

Naast uw in-house keukenmonteurs kan u putten uit een groot netwerk van keukenmonteurs. en keukenmontagebedrijven. Start nu! 

Wat doen wij eigenlijk?

Keukenmontage diensten

Eenvoudiger, efficiënter en doeltreffender

Keukenmontage

Keukens monteren in een projectmatige omgeving is onze core business. Maar we plaatsen ook keukens voor particulieren.

Bekijk details

Netwerk logistiek partners en keukenmonteurs

Flexibele schil

Onze logistiek medewerkers lossen de keukens vanuit vrachtwagens op een veilige en ordentelijke manier op de juiste plek.

Bekijk details

Totale controle

Projectmanagement

Wij integreren de bouwketen op een verticale manier. Van projectmanagement tot het afvoeren van het afval. Met behulp van de nieuwste inzichten en technologie.

Bekijk details

Wordt ook lid van ons netwerk

Ons netwerk van professionele keukenmonteurs blijft groeien!

Op zoek naar een opdrachtgever die voldoende opdrachten voor je heeft en je zoveel mogelijk helpt bij het jouw werk? Wij hebben het beste met je voor, zorgen voor opdrachten èn we hebben de slimste software zodat je werk makkelijker wordt en de bouw efficiënter. Kom helpen Nederland op te bouwen met de Nationale Keukenzetter!

Stuur een bericht

Iets laten weten aan onze klantenservice? De juiste persoon neemt z.s.m. contact op om u te helpen.

Werken met DNKZ?

Een keer een kop koffie drinken om te praten over keukens of keukenmontage? Aarzel niet en bel, app of mail ons.

De Nationale Keukenzetter

Keukenmontage 2.0

Werken bij De Nationale Keukenzetter

Solliciteren?

Lees hier meer over onze openstaande vacatures. Neem gerust contact op voor vragen over de functie waar je geinteresseerd in bent.

Vacature stagiair online marketing

Vacature stagiair online marketing

Wil jij relevante werkervaring opdoen op het gebied van online marketing in een branche waarin er weinig online marketeers rondlopen? Dan is deze stage iets voor jou!

Vacature keukenmonteur

Vacature keukenmonteur

Bij De Nationale Keukenzetter zijn wij altijd op zoek naar keukenmonteurs, zowel in dienst als op ZZP-basis. Wij zijn bereid om in keukenmonteurs met ‘’twee rechter handen‘’ te investeren.

Vacature losser

Vacature losser

Ben jij de krachtpatser die wij zoeken? Werk jij in je vrije tijd graag aan je conditie? Dan kan je bij De Nationale Keukenzetter van je hobby je werk maken.

Kom werken bij de Nationale Keukenzetter!